Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Hyresgästinformation

Brandskydd – rökdetektorer, rökluckor

På vinden finns rökdetektorer, som är kopplade till sirener i trapphuset (pulserande ljud/siren för att inte förväxlas med inbrottslarm, billarm o dyl). Brandlarmet är direktkopplat till Securitas Larmcentral.

Rökning är ej tillåten, varken på vinden eller övriga gemensamma utrymmen. Vid obefogat larm p.g.a. rökning, står du själv för utryckningskostnaden.

Dörrarna i vindsgången skall alltid hållas stängda. Dessa utgör brandsektioner.

Rökluckor finns i samtliga trappuppgångar – öppnas vid nödfall / brandtillbud med hjälp av knapp märkt RÖK VENT innanför respektive port. Stanna kvar i lägenheten om trapphuset är rökfyllt, invänta räddningstjänsten.

Störande fåglar

För att reducera eländet med störande fåglar, har vi ett s.k. ”äggplockarabonnemang” hos Anticimex, som är här var 14:e dag och plockar äggen under vår och sommar. Om ni hittar fågelbon som dom tycks ha missat, får ni gärna höra av er, så vidarebefordrar vi detta till Anticimex.

Vindsförråd

Vi vill påminna om, att det av brandsäkerhetsskäl, är absolut förbjudet att förvara tillhörigheter på vinden utanför förråden. Tillhörigheter som ställs utanför vindsförråd kommer att slängas.

Cykelförråd

Finns i källaren, rakt fram till vänster nedanför trappan med ingång från Klammerdammsgatan. Glöm inte att låsa dörren efter dig!

Tvättstuga

Två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Bokning sker på tavla utanför dörren. Du ansvarar för att hålla rent efter dig i tvättstugan; torka av golvet, torka ur tvättmedelsfacken, luddfilter på torktumlarna. Golv och ytor städas dessutom 2 ggr per månad.

Låsta dörrar

Samtliga hyresgäster ombeds, att vara mycket noga med att låsa alla dörrar efter sig; tvättstugan, dörrar upp från källare, till trapphus, cykelförråd, vindsdörrar. Vi ber er även, att vara extra noga med plåtdörren ut mot Klammerdammsgatan – denna dörr används även för varuintag, men får aldrig stå uppställd eller olåst obevakad.

Porttelefoni/passagesystem

Porttelefonen kopplas till ditt privata telefon-/mobilnummer. När någon ringer på porttelefonen hörs först en signal i luren, därefter kan du prata med den som vill in. Tryck på 5:an för att öppna porten.

Intresseanmälan

Anmäl intresse

Lediga objekt

Se lediga objekt

Hyresgästinfo

Frågor & svar

Felanmälan

Anmäl fel